01/03/2017

Egyszerű képkeretet könnyű beszerezni - valószínűleg nálad is akad egy valahol a lakásban, ha pedig nem, akkor olcsón megveheted. A lényeg ilyenkor a fotó vagy műalkotás, amit beleteszel, nem pedig maga a képkeret. Változtassunk ezen a felfogáson és ne hagyjuk, hogy a képkeret mindig mellékes legyen. A következő összeállításban olyan kreatív csináld magad ötleteket mutatunk be, ahol a képkeretek aratják le a babérokat.

(Forrás:...

23/02/2017

Emlékszel azokra a mozifilmekre, ahol a főszereplők szinte mesébe illő kertekben sétálnak? Vagy olyan csodás magazin fotókra, ahol a hírességek fenséges kertekben pózolnak a kamera előtt? A te kerted is lehet filmbe illő, néhány könnyen megvalósítható csináld magad ötlettel és egyszerű tippel. Most azt fogjuk megnézni, hogyan készíthetsz saját magad látványos, pozsgás gömböt a kertedbe. Az elkészítése sokkal egyszerűbb, mint a...

13/02/2017

Szuper lábtörlő készíthető egyszerű folyami kavicsokból, amit te is könnyedén az otthonodba varázsolhatsz. Használhatod a kertben, vagy akár a fürdőszobában is kilépőnek. A víz gyorsan elpárolog róla, és emellett még nagyon klasszul is néz ki. A tisztítása is roppant egyszerű a többi lábtörlőhöz képest, csak mosd le folyó víz alatt és a piszok el is tűnt róla.

Mit gondolsz, a te otthonodban is jól jönne egy kavics lábtörlő?

Amir...

24/01/2017

Mindenki otthonában vannak kidobásra szánt üres üvegek. Ahelyett azonban, hogy a szemétbe kerülnének, egy kis időráfordítással és fantáziával látványos és hasznos lakásdekorációs tárgyak, vagy egyedi ajándékok is készíthetők belőlük. Bemutatunk néhány színes ötletet, amiből mindenki ihletet meríthet magának különleges lakásdekorációk készítéséhez.

Dekoratív vázák

Egyedi fogasok

Sörösüvegből készült fogas

Mécsestartók, gyertyatartó...

20/01/2017

A parafadugó nagyszerű kreatív alapanyag, könnyen vágható és ragasztható. Sokféle módon újrahasznosítható, érdemes gyűjteni, mert nagyon ötletes lakásdekorációk készülhetnek boros dugók felhasználásával.

Akár aprócska ültetőedénynek is használhatod és egy kis mágnest rögzítve hozzá, zöldellő hűtőmágnest varázsolhatsz belőle. Egyszerűen, gyorsan elkészíthető és nagyon látványos.

A parafadugók közepét egy kis csavarhúzóval vagy he...

Please reload

Kövess minket
  • Tumblr Social Icon
  • Twitter Clean
  • Facebook Clean
Legutóbbi bejegyzések
Please reload

© 2023 by DO IT YOURSELF. Proudly created with Wix.com