30/01/2017

A boltok polcain hatalmas a kínálat különböző kaspókból és cserepekből. Gondoltál már rá, hogy helyettük újrahasznosított tárgyakat válassz ültetőedénynek? Kreatív ültetési ötleteket gyűjtöttünk össze bizonyítékul arra, hogy sokszor az első látásra már használhatatlannal tűnő, kidobásra szánt tárgyak felhasználásával, no meg némi kreativitással készülhetnek a legötletesebb és legszebb kerti dekorációk.

Ha egy kicsit körülnézünk...

24/01/2017

Mindenki otthonában vannak kidobásra szánt üres üvegek. Ahelyett azonban, hogy a szemétbe kerülnének, egy kis időráfordítással és fantáziával látványos és hasznos lakásdekorációs tárgyak, vagy egyedi ajándékok is készíthetők belőlük. Bemutatunk néhány színes ötletet, amiből mindenki ihletet meríthet magának különleges lakásdekorációk készítéséhez.

Dekoratív vázák

Egyedi fogasok

Sörösüvegből készült fogas

Mécsestartók, gyertyatartó...

20/01/2017

A parafadugó nagyszerű kreatív alapanyag, könnyen vágható és ragasztható. Sokféle módon újrahasznosítható, érdemes gyűjteni, mert nagyon ötletes lakásdekorációk készülhetnek boros dugók felhasználásával.

Akár aprócska ültetőedénynek is használhatod és egy kis mágnest rögzítve hozzá, zöldellő hűtőmágnest varázsolhatsz belőle. Egyszerűen, gyorsan elkészíthető és nagyon látványos.

A parafadugók közepét egy kis csavarhúzóval vagy he...

18/01/2017

Nézzük meg mi minden készülhet kidobásra szánt papír, régi CD, asztalláb vagy akár bicikli kerék újrahasznosításával. Olyan kreatív újrahasznosítási ötleteket gyűjtöttünk össze, amiket te is biztosan szívesen kipróbálnál, mert nemcsak praktikus, de sokszor nagyon látványos és egyedi dekoráció készülhet belőlük. Jöjjön néhány kreatív újrahasznosítási ötlet a lakásba és a kertbe.

Régi gumiabroncsból gyerekjáték

Autógumiból készült...

12/01/2017

Kreatív és látványos, de ugyanakkor pénztárcabarát ötletet keresel a hétvégére? Jöjjön néhány papírból elkészíthető DIY ötlet, ami egyben tökéletes módja a papír újrahasznosításának is. Akad köztük könnyen kivitelezhető, hasznos, dekoratív vagy éppen vicces. Amire szükséged lesz az némi kézügyesség, ragasztó, olló és sok-sok papír (újságok, magazinok, régi dobozok, képeslapok, csomagolópapír vagy egyéb papírféleség, ami csak a...

Please reload

Kövess minket
  • Tumblr Social Icon
  • Twitter Clean
  • Facebook Clean
Legutóbbi bejegyzések
Please reload

© 2023 by DO IT YOURSELF. Proudly created with Wix.com