08/02/2017

Közeleg a Valentin nap és ha komolyan nem is szoktad megünnepelni, azért szeretnéd meglepni a párodat valamilyen finomsággal, ami ráadásul egészséges is?

Olyan egyszerűen és gyorsan elkészíthető desszerteket gyűjtöttünk össze, amik tökéletesek Valentin napra, évfordulóra, vagy akár év közben egy romantikus vacsora után is.

Nem csak a párunknak kedveskedhetünk Bálint napon, ezekkel az édes meglepetésekkel megörvendeztethetjük csa...

04/02/2017

Világéletemben odavoltam a levesekért, és ha már leves, akkor nincs is jobb egy finom húslevesnél. Tele ízzel és tápláló alapanyagokkal, a következő receptből ízletes, színes és gazdag levest kreálhatunk, ami vacsorára is tökéletes, de nátha és influenza esetén is nyugodtan bevethetjük.

Nem a hagyományos módon készül, mert a csirkét külön sütjük meg a sütőben jól befűszerezve és utána darabokra tépkedve kerül bele a levesbe. Et...

01/02/2017

A most következő Baileys-es csoki fondü egyszerű és egyben remek desszert választás, legyen szó akár kedvesünkkel töltött Valentin-napról, vagy családi, baráti összejövetelről. Fondü készlet hiányában használhatunk kisebb lábast is, desszertvillákat adva a mártogatáshoz.

Elkészítése:

1. Melegítsünk fel 2,5 dl tejszínt, és mielőtt forrni kezd vegyük le a tűzről.
2. Tegyünk bele 25 dkg csokit és kevergessük, amíg teljesen el nem o...

Please reload

Kövess minket
  • Tumblr Social Icon
  • Twitter Clean
  • Facebook Clean
Legutóbbi bejegyzések
Please reload

© 2023 by DO IT YOURSELF. Proudly created with Wix.com